Køb - Beach House A/S Beach House

 

Tyrkiske boliger købes .. Også boliger i andre lande.

Få din investering hjem hvor selv bankrådgiveren kan forholde sig til den.
 
Beach House A/S har nu muligheden for at tilbyde en meget fremtidssikret investering i DANMARK finansieret via lejeindtægt. Det er nu muligt at bruge sin allerede erhvervet feriebolig, som udbetaling/delbetaling på nyt hus ved strand, by og skov.

Huset kan anvendes som feriebolig eller helårsbolig, selskaber kan også erhverve boligen.
 
Har dette interesse så er det eneste du skal gøre at udfylde formularen til højre.

Har det alligevel ikke din interesse at bruge din feriebolig som udbetaling/delbetaling på et nyt hus men du har ønske om at sælge din feriebolig, kan du registrere den hos os da vi har mange købere til ferieboliger i netop Tyrkiet.

Flyt ferieboligen i udlandet hjem til Danmark

Danskernes økonomi og købekraft har gennem de seneste år generelt haft det sværere end nogensinde, og mange har derfor haft interesse i at flytte sine værdier hjem til Danmark igen.

Flyt investeringen hjem

Har man ejet en feriebolig i udlandet i nogle år, kan det imidlertid være, at nyhedens interesse efterhånden er ved at have lagt sig. Det kan også være, at drømmen alligevel ikke levede op til forventningerne, og at man trods alt synes, at verden er for stor til at tilbringe alle ferier det samme sted. Hvis det er tilfældet, har man nu mulighed for at flytte investeringen hjem til Danmark.

Det betyder, at du kan bruge en del af friværdien i din udenlandske feriebolig som udbetaling på en feriebolig i Danmark, og på den måde bytte det udenlandske ferieparadis ud med en luksusferiebolig herhjemme.

Brug for ferieboligen som udbetaling

Hvis du ikke bruger din udenlandske feriebolig i det omfang, du havde regnet med, er fordelene ved et bytte til at få øje på. Ved at bruge din udenlandske feriebolig som udbetaling på en helårs/feriebolig her i landet, får du en helårs/feriebolig, du også kan få fornøjelse af i weekender og kortere ferier, og som ikke behøver at koste mindst en uges ferie og en flybillet hver eneste gang. Det er alt andet lig nemmere at tage på ferie i egen bil, når det passer én, end at skulle være afhængig af flyafgange og ledige pladser.

Private Policy