Villa - Byala Bulgarien - Beach House A/S Beach House

 

Villa i Byala - Bulgarien

Pris: 199.000 Euro - Bud/Bytte Størrelse: 120m2 Antal værelser: 2
Pool: ja Afstand til strand: 250m Terasse: 60m2

I et af de smukkeste områder ved Sorte Havs Kysten finder du byen Byala med sine kun 2.500 indbyggere.

Byen er placeret mellem Bourgas (70 km) og Varna (45 km), som betyder at du nemt kommer enten til Sunny Beach, Bourgas Lufthavn og Varna Lufthavn.

Byala er en by som har udviklet sig igennem de sidste 3 år - For 3 år siden var der intet i Byala af betydning, men nu ønsker udlændinge og Bulgariens eget folk at bo, bygge, købe og holde ferie i Byala området.

- Det er simpelt, det handler om området hvor Byala er placeret ved Sorte Havet... De hvide sandstrande og det dybblå smukke badevand som strækker sig langt ud i Sorte Havet, er grunden til at byen kaldes "Byala - Hvid".

Siden begyndelse af "fundet" har man sammenlignet Byala området med den Franske riviera. På samme måde som den Franske Riviera, er Byala placeret på en skrånende grund med den mest fantastiske udsigt over Sorte Havs kysten og den smukke bugt i Obzor.

SUN Village er et unikt arkitekttegnet koncept med kun 18 treplans luksusvillaer i et full-service-resort med dansk management.

Her findes swimmingpool, børnepool, jacuzzi, restaurant m.m. En slentretur på 250 meter fører Jer ned til dejlig sandstrand med rent badevand og bølgeskvulp.

Huset er på 180 m2 inkl. 60 m2 tagterasse. Der findes 2 seperate soveværelser, samt mulighed for 2 ekstra opredninger. Indretningen er lys og venlig og smagfuldt indrettet i tidens trend.

På tagterassen findes der udendørs barbeque. Og herfra kan man også nyde den skønneste udsigt udover Sortehavet.

Private Policy